Drága Barátnőm!

Drága Barátnőm!

Fürdőszoba inspirációk

Csempék, járólapok, cementlapok

2018. január 09. - Csilla Artiroka design

Egy fürdőszobát megtervezni nem egyszerű, nagyon sok mindent át kell gondolni, mielőtt hatalmas kiadásokba vernénk magunkat. A padlólapok és csempék választéka ma már óriási, az árak is nagyon szélsőségesek. Érdemes körülnézni az interneten, mert sokszor egy boltban látott, számunkra anyagilag nem elérhető csempe hasonmását is megtalálhatjuk, akár egy magyar termék palettáján is. 

 

 

Én nagyon szeretem a visszafogott, pasztell színeket. Nekem az otthon legyen a nyugalom és a béke szigete, így a harmóniát a világos, pasztell színek között találom meg.  Ez persze nem jelenti azt, hogy kizárólag ez a helyes út. Úgy gondolom, hogy mindenkinek a saját egyéniségéhez kell alakítania a lakását, környezetét.  Ha nincs pénzed lecserélni a csempét, akár le is festheted.  Erről ITT tudsz olvasni. 

Nagyon érdekes ez a betonfalú férfiasabb fürdő, ahol a falakon kívül futnak a csövek. A réz  kiegészítőktől pedig luxus érzete támad a "nézőnek". 

 

 

 

Ha nem akarsz lemaradni az újabb bejegyzésekről, iratkozz fel a blog alján, így minden újabb cikkről kapsz majd értesítést. További  fürdőszoba inspirációért nézd meg a Pinterest oldalam, illetve még követheded a Facebook és az Instagram oldalamat is, amiket itt tudsz elérni.

 

  
 

A bejegyzés trackback címe:

https://otthon-homesweethome.blog.hu/api/trackback/id/tr5813562453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása