Drága Barátnőm!

Drága Barátnőm!

Otthon, édes otthon

2018. január 05. - Csilla Artiroka design

Drága Barátnőm! 

A blogot azért kezdtem el írni, mert 49 évesen hatalmasat fordult az életünk. Három csodás gyermeket neveltünk fel Péterrel,  mindig zajlott az élet körülöttünk, majd azon kaptuk magunkat, hogy a lányaink kirepültek és a legkisebb fiúnk is felvételt nyert Angliába egy egyetemre, ahol űrrepülő mérnök lesz. Én már akkor sokkot kaptam, amikor a fiam bejelentette, hogy kinézett Angliában egy szuper egyetemet és ott szeretne továbbtanulni. Tudja, hogy nincs rá pénzünk, de felveszi a diákhitelt, megtanul mosni, főzni, takarítani, csak egyezzünk bele és fogadják el a jelentkezését. Tényleg mindent megtett érte, az érettségi éve olyan volt, mint egy erőltetett menet.  IELTS nyelvvizsgát kellett tennie, 3 emelt szintű érettségit, fizikából, matekból és angolból a lehető legmagasabb százalékkal. Bejutott. Így hamarosan a nagycsaládunk két főre csökkent.  Nem volt mit tenni, eladtuk a házunk, így legalább a kezdetekben támogatni is tudjuk majd a gyerekeket. 

Csodálatos helyen éltünk, Budapest csendes, nyugodt szélén, madárcsicsergésben. Évről-évre alakítgattuk, építettük, míg  a végén olyan lett a ház, és a kert is amilyet elképzeltünk. Minden évben vettünk pici örökzöldeket, cserjéket, virágokat, ami mára körülöleli az egész kertet.  

 

Közel 20 év alatt sok foci, röplabda  és kosármeccs volt nálunk.  Kihasználtuk a nagy kert minden zegzugát. Azt hiszem sikerült a gyerekeknek és magunknak is paradicsomi körülményeket teremtenünk. 

 

Gyerekzsivajtól volt hangos a ház és a kert, de most új lakók érkeztek egy kis gyerekkel. Remélem ők is annyira élvezni fogják, mint ahogy mi szerettük ennyi éven át! 

 

Most ismét nagy kihívás előtt állunk, megvettük az új házunk.  Sikerült a környéken találnunk egy kisebbet, de alaposan fel kell újítanunk. A munkálatokat végig fotózom majd, így megpróbálom megmutatni neked az átalakítást.

 

A régi háztól egy videóval búcsúzom. Egy éven át fotóztam a kertet, így sikerült  220 fényképből elkészítenem ezt a négy évszak videót.

 

 

A búcsú mindig nehéz, de az új ház, tele van kihívásokkal és nem utolsó sorban be is kell majd rendeznünk, mert a régi bútorainkat ott kellett hagynunk a vevőknek. Egyszerűen csak berendezve voltak hajlandók megvenni. 1-2 darabot azért sikerült megmentenem, de alapjában véve, sok új bútort kell majd beszereznünk. Igazából nem is bánjuk, mert szeretnénk nem túl drágán de ízlésesen megvalósítani az elképzeléseinket. Meglátjuk sikerül-e. Drukkolj nekünk, szükségünk lesz rá.

Szeretettel ölellek!

01csilla_1.jpg

 

Ha nem akarsz lemaradni az újabb bejegyzésekről, iratkozz fel a blog jobb felső sarkában, így minden újabb bejegyzésről kapsz majd értesítést. 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://otthon-homesweethome.blog.hu/api/trackback/id/tr7713553089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása